27 april

Koningsnacht/dag

By 17 februari 2017 No Comments

Koningsnacht 2017  vier je op de Nieuwe Markt!

Deze nacht is het thema: Elvis the KING. In samenwerking met Hans Stroeve wordt dat gegarandeerd swingen!

Koningsdag 2016 was een groot succes. Zwolle kijkt terug op een geweldig bezoek van de Oranjes. Onder grote belangstelling hebben Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima Koningsdag meegevierd in de Overijsselse provinciehoofdstad. De stad stond helemaal in het teken van het Koninklijk bezoek.

Dit jaar is de officiële opening van Koningsdag 2017 Zwolle bij ons op de Nieuwe Markt. Vlag hijsen met de burgemeester en wethouders. Hierna gaan we muzikaal verder met het Thomas orkest. Verder is er tot 19.00 uur live muziek.

Datum

27-04-2017

Tijd

12:00 tot 23:30

Kosten

Gratis