Café Koos

Café Koos zit aan het gezelligste horecaplein van Zwolle, de Nieuwe Markt. Het café is vooral een muziekcafé. Elke week is er live muziek of een DJ. Het voorste gedeelte wordt regelmatig omgebouwd tot dansvloer met spiegelbol en lasers.
Er staat een complete backline voor muzikanten die willen spelen. Neem alleen even je drumstokken mee.

Doe ook mee met Karaoke! We hebben een grote verzameling dus er zit altijd wat bij. Elke laatste woensdag van de maand jamsessie. Je hoeft alleen maar te komen. Alles staat er.

Om verzoekjes winden wij geen doekjes: Schrijf even op een viltje wat je wilt horen en de kans dat we het niet hebben is klein. Zeer klein.

Even ontspannen: De Stentor en muziekkrant Oor liggen voor je klaar.

Het feit dat uitbaters en no nonsense types Rene van der Reijden en Herma van der Linde spelletjesfanaten zijn zal voor bezoekers niet onopgemerkt blijven. Er wordt elke dinsdagavond geklaverjast, en voor de digitale spelletjesfanaten hebben wij een arcade kast met o.a. Donkey Kong en Ms Pacman.Televiesiespelletjes Tien voor taal en Herexamen zijn vertaald naar een kroegvariant. Meedoen? Geef je op via de facebookpagina.

Maar we zijn natuurlijk allereerst gewoon een gezellig café. Geniet van onze speciaal geselecteerde bieren, zelfgemaakte dropshot en de overheerlijke gehaktbal, of bitterballen uit de airfryer. Mooi light en lekker, kun je een extra biertje drinken!

Logo
Openingstijden

Maandag        Gesloten
Dinsdag          17:00 – 01:00
Woensdag      17:00 – 01:00
Donderdag     17:00 – 01:00
Vrijdag            17:00 – 03:00
Zaterdag         17:00 – 03:00
Zondag           16:00 – 00:00

Telefoonnummer

(038) 853 87 03

Socialmedia

Facebook