De Lunchwinkel

Met trots vertellen we over onze combinatie van lunchroom, cadeauwinkel en zorg.

We zijn gevestigd in een statig monumentaal pand aan het bekende horeca-plein de Nieuwe Markt, in het hart van de Hanzestad Zwolle. De sfeervolle Lunchwinkel is een plek om gezellig een kopje koffie te drinken of heerlijk te lunchen. Maar ook voor een origineel cadeautje uit de zorg bent u bij ons aan het goede adres.

De ruime opzet, de sfeervolle aankleding en de uitstekende ligging zorgen voor een ideale gelegenheid om er even pauze te nemen. We zijn rolstoel toegankelijk en voor kinderen hebben we een leuk speelhuis van steigerhout gemaakt.

Bij de geur van lekkere Bazar koffie en versgebakken brood serveren we met zorg bereide producten. Deze zijn ambachtelijk gemaakt, streekgebonden, biologisch of worden ingekocht bij organisaties die ook zorg aanbieden.

Eenmanszaak De Lunchwinkel werkt op een unieke manier samen met Gosker Zorg b.v. De organisaties zitten samen in een pand, maar pakken ook veel activiteiten samen op. Zo worden veel producten  uit de cadeauwinkel gemaakt in het bovengelegen atelier / dagencentrum van Gosker Zorg. Ook kunnen deelnemers van Gosker Zorg onder begeleiding assisteren in de Lunchwinkel. Onze opzet is om gezamenlijk werk aan te bieden op alle treden van de participatie ladder.

U vindt op onze website alle mogelijkheden die wij u bieden, maar voor de meest actuele nieuwtjes verwijzen wij graag naar Twitter of Facebook. 

Wij hopen u spoedig van harte welkom te heten!

Team De Lunchwinkel en Gosker Zorg

logo_lunchwinkel
Openingstijden

Maandag        Gesloten
Dinsdag          10:00 – 16:30
Woensdag      10:00 – 16:30
Donderdag     10:00 – 16:30
Vrijdag            10:00 – 16:30
Zaterdag         11:00 – 17:00
Zondag            Gesloten

Telefoon

(038) 336 54 60

Social media

Facebook
Twitter