Makelaardij van Dorsten

1. Eerst mensen, dan huizen

Mensen lijken op huizen, er is er geen één gelijk. Ieder mens heeft een eigen verhaal. Als makelaar ben ik benieuwd naar uw verhaal en uw situatie. Zo vinden we de plek waar u zich echt thuis gaat voelen. Eerst mensen, dan huizen. Wat is uw verhaal?

2. Wij weten hoe ieder huis woont

Ieder mens woont in een omgeving en daarin staat zijn huis. Heel belangrijk is het dat het huis bij u past. Die woonkeuken waar een grote tafel in past voor gezellige etentjes. Of die plek in de kamer waar u ’s ochtends in de zon uw koffie kunt drinken. Daarnaast bepaalt de omgeving of u zich thuis voelt in uw huis. Die omgeving bestaat uit mensen, faciliteiten en gewoontes. Wij kennen en delen deze informatie met u.

3. Wij kennen de koper voor ieder huis

Geen lange verhalen over hoe wij de koper van uw huis vinden. Wel de belofte dat wij de koper van uw huis kennen en dat we alle kopers in de markt kennen en precies weten hoe we die verschillende kopers het beste kunnen bereiken. Ook voor uw woning.

4. Wij verkopen ieder huis

Ongeacht de markt of de omgeving; wij verkopen ieder huis. Het verkopen van een huis is meer dan het huis. Wat is uw reden dat u het huis verkoopt? En wat is de reden waarom de koper nu net uw huis zoekt. Dat is ons werk. Wij luisteren naar de verhalen, inventariseren de wensen en gaan aan de slag.

5. Alle makelaars worden doorlopend getraind

Hoe kunnen wij u het beste van dienst zijn? Hoe krijgen wij uw echte woonwens boven tafel? Misschien dat uw verhaal een andere behoefte laat zien dan de woonwens die u kenbaar maakt. Het is de rol van de makelaar om ratio & emotie bij elkaar te brengen. Zodat u op een plek terecht komt waar u echt op uw plek bent en het huis past bij het leven zoals u dat voor u ziet.

6. U betaalt één vaste prijs en geen verborgen kosten

U betaalt voor onze dienstverlening een vaste prijs en meer niet. Vanuit uw situatie en wensen kijken we naar de optimale verkoopstrategie: het verkoopplan van uw huis. U weet vooraf precies wat u van ons mag verwachten en wordt niet op een later tijdstip geconfronteerd met onverwachte kosten

 imagesIXUE068S
Openingstijden

Maandag        08:30 – 17:30
Dinsdag          08:30 – 17:30
Woensdag      08:30 – 17:30
Donderdag     08:30 – 17:30
Vrijdag            08:30 – 17:30
Zaterdag         Gesloten
Zondag            Gesloten

Telefoonnummer

(038) 423 01 20